Op zondag 3 maart 2024 werd het jaarlijks terugkerende MTB fiets-toertocht georganiseerd over het uitgestrekte eiland. 15km, 35km en 65km zijn de afstanden die gereden konden worden. De organisatie heeft mij benaderd of ik hier een mooie fotoserie van wilde maken. Dankzij de enthousiaste deelnemers werd dit mij erg ‘gemakkelijk’ gemaakt en de organisatie is erg tevreden. We kunnen terug kijken naar een geslaagd MTB weekend op Ameland. Dit smaakt zeker naar meer!

Was jij aanwezig op deze dag en weet je zeker dat ik je op de foto heb gezet? Stuur dan even een mailtje, dan gaan we opzoek naar die ene actiefoto van jou.

Hieronder een kleine greep uit de serie foto’s die ik tijdens dit evenement heb gemaakt.

Heb je een leuke foto tip? Een verborgen pareltje op ameland dat écht op beeld moet? of misschien wel een aankomend event of gebeurtenis? Laat het me hieronder weten!